120

Meer dan 120 campagnes op Facebook & Instagram

600.000

Meer dan 600k omzet gerealiseerd

3000

Meer dan 3000 informatie aanvragen

Facebook & Instagram Adverteren

Wil jij meer online verkopen realiseren, meer leads verzamelen of je naamsbekendheid vergroten? Start dan vandaag nog met Facebook en/of Instagram adverteren. Facebook en Instagram adverteren zijn een van de meest efficiënte manieren om online te adverteren maar door de vele mogelijkheden zoals retargeting, interessetargeting, warme targeting, koude targeting, de Facebook pixel, salesfunnels etc. is het best een kunst om dit met een goede strategie te doen.

Opsteker Media helpt je vanuit een strategisch Facebook/Instagram marketingplan, advertenties aan de juiste groepen te tonen zodat jouw business gaat groeien.

De OPSTKRS werken vanuit de Facebook Businessmanager en verzorgen het opzetten van jouw advertentieaccount, facturatie en rapportages. Daarbij zorgen we voor het halen van het maximale rendement uit elke campagne.

De mogelijkheden van Facebook/Instagram adverteren zijn grenzeloos. Jouw marketingdoelstellingen bepalen de vorm van adverteren. Het voordeel is dat één advertentiecampagne een andere campagne niet uitsluit. Zodoende kunnen wij één of meerdere Facebook/Instagram campagnes tegelijkertijd uitleveren.

Meer informatie over Facebook/Instagram adverteren? Neem contact via 072-7370189 of neem contact op via onderstaand contactformulier.

facebook adverteren

Of mail ons voor een afspraak of meer informatie

Mail ons