DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

Social Advertising

Social Advertising

Bereik jouw ideale doelgroep en verspil geen advertentie-euro’s meer door te adverteren op Facebook/Instagram met een effectieve strategie. Onze slimme Social-pakketten besparen je tijd maar pas op! Ze kunnen je wel eens een hele hoop klanten bezorgen..

Meer weten?

Display Advertising

Display Advertising

Laat je banner zien in elke plaats of regio die je maar wilt, aan elke Nederlander die er geïnteresseerd in is. Je bepaalt zelf op welk platform (computer, smartphone of tablet) je banner getoond wordt, op welke (mobiele) sites en in welke doelgroep…

Meer weten?

Media Inkoop

Media Inkoop

Na jarenlange ervaring in diverse functies bij de grootste uitgeverijen van Nederland weten wij hoe de hazen lopen in het medialandschap. Inkoopervaring en onze kennis van de markt besparen gegarandeerd euro’s en zorgen bij elke ondernemer voor een beter humeur.

Meer weten?

Website Creatie

Website Creatie

Een website is het online-visitekaartje van jouw bedrijf. Het is de plek waar potentiële klanten kennis kunnen maken met wie jij bent en hoe jouw producten/diensten de oplossing bieden tot zijn of haar behoeften. Opsteker Media zorgt ervoor dat jouw website optimaal functioneert en er ook nog eens goed uit ziet!

Meer weten?

Google Ads

Google Ads

Marketing in zoekmachines is een goed startpunt van je online inspanningen. 98% van alle Nederlanders gebruikt een zoekmachine om producten of diensten te vinden. Voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines helpen wij ondernemers met adverteren in Google.

Meer weten?

Reclame Aanhangwagen

Reclame Aanhangwagen

Opsteker Media verhuurt reclame aanhangwagens voor elke gewenste periode: een dag, een week of langer. De reclame aanhangers worden voorzien van de gewenste reclame in eigen productie en we leveren hem desgewenst op locatie voor u af. Ophalen en zelf terugbrengen kan natuurlijk ook.

Meer weten?

Folders Verspreiden

Folders Verspreiden

Bereik 200 tot 4.900.000 huishoudens met een verspreiding in het Spotta folderpakket. De folder is hét belangrijkste medium voor hulp bij aankoopbeslissingen en enorm populair.

Meer weten?

N9 Outdoor

N9 Outdoor

Zichtbaar zijn op één van de drukste plekken van Alkmaar, de N9 Alkmaar-> Den Helder. Onze matrixborden zijn uitermate geschikt voor het verhogen van je naamsbekendheid, het werven van personeel of het communiceren van de laatste aanbiedingen.

Meer weten?