SOCIAL ADVERTISING

Meer leads of naamsbekendheid?

Wil je meer online verkopen realiseren, meer leads verzamelen, nieuw personeel werven of je naamsbekendheid vergroten? Dan is social adverteren via kanalen zoals LinkedIn, Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok of Snapchat een effectieve manier om dit te bereiken. Social adverteren biedt vele mogelijkheden, zoals retargeting, interessetargeting, warme targeting, koude targeting, tracking scripts en salesfunnels. Het opzetten van een goede strategie kan echter een uitdaging zijn.

Opsteker Media kan je helpen bij het opzetten van een strategisch marketingplan en het tonen van advertenties aan de juiste doelgroepen, zodat jouw business kan groeien. Onze Opstekers verzorgen het opzetten van jouw advertentieaccount, facturatie en rapportages en zorgen ervoor dat elke campagne het maximale rendement behaalt.

De mogelijkheden van social adverteren zijn eindeloos en de vorm van adverteren wordt bepaald door jouw marketingdoelstellingen. Het voordeel is dat één advertentiecampagne een andere campagne niet uitsluit, zodat wij één of meerdere campagnes tegelijkertijd kunnen uitvoeren.

MEER INFO?