SOCIAL ADVERTISING

Meer leads of naamsbekendheid?

Wil jij meer online verkopen realiseren, meer leads verzamelen, personeel werven of je naamsbekendheid vergroten? Start dan vandaag nog met Social adverteren. Social adverteren zijn een van de meest efficiënte manieren om online te adverteren maar door de vele mogelijkheden zoals retargeting, interessetargeting, warme targeting, koude targeting, tracking scripts, salesfunnels etc. is het best een kunst om dit met een goede strategie te doen.

Opsteker Media helpt je vanuit een strategisch marketingplan, advertenties aan de juiste groepen te tonen zodat jouw business gaat groeien.

De OPSTKRS verzorgen het opzetten van jouw advertentieaccount, facturatie en rapportages. Daarbij zorgen we voor het halen van het maximale rendement uit elke campagne.

De mogelijkheden van social adverteren zijn grenzeloos. Jouw marketingdoelstellingen bepalen de vorm van adverteren. Het voordeel is dat één advertentiecampagne een andere campagne niet uitsluit. Zodoende kunnen wij één of meerdere campagnes tegelijkertijd uitleveren.

Plan een gratis adviesgesprek