DISPLAY ADVERTISING

Adverteer gericht online

Laat je banner zien in elke plaats of regio die je maar wilt, aan elke Nederlander die er geïnteresseerd in is. Je bepaalt zelf op welk platform (Computer, Smartphone of Tablet) je banner getoond gaat worden en in welke doelgroep. Wij kopen de Banners voor je in middels programmatic trading. Uit onderzoek van The Boston Consulting Group blijkt dat programmatic marketing gemiddeld zorgt voor een 32% lagere CPA (kosten per conversie). Daarnaast is programmatic marketing een oplossing voor bv. bannerblindheid, omdat je meer 1-op-1 communiceert. Voor elk budget is er een bannerpakket op maat mogelijk!

Strategieën:

  • Gericht op domeinen >We leggen de nadruk op websites die aansluiten bij jouw doelgroep
  • Gericht op toonaangevende netwerken van o.a. de Telegraaf Media Groep, Persgroep en Sanoma.
  • Waarbij we gebruik maken van de context waarbij de advertentie wordt vertoond. Dit doen we met behulp van keywords gerelateerd aan jouw product of dienst
  • De inzet van het gehele netwerk. Met dit onderdeel ligt de nadruk op het bereiken van een zo geïnteresseerd mogelijk publiek. Deze interesse blijkt uit het aantal kliks.
  • Specifieke look-a-like (audience) > Het publiek dat we in alle voorgaande strategieën bereiken, gebruiken we als blauwdruk voor het publiek dat we nog niet kennen. Dit “nieuwe” publiek past heel specifiek bij de beoogde doelgroep.
  • retargeting – site (audience) > hiermee blijven we in contact met alle bezoekers die jouw site hebben bekeken. Deze campagne strategie is vaak een extra sterke ondersteuning die vaak ook leidt tot extra conversies.

Voorbereidingen – Tracking

Meten is weten. Dit geldt zeker voor Online Marketing. Hiervoor zullen we meetpixels op jouw site plaatsen. Met behulp van deze informatie verzamelen we data welke wordt gebruikt voor de belangrijke strategieën zoals Look-a-likes and retargeting. Behalve data voor strategieën biedt het ons ook inzicht in het campagne resultaat na de impressie en de click.

Plan een gratis adviesgesprek